ПРИПРЕМА ЗА ПОЛАЗАК У ШКОЛУ

.

Продужени боравак

Продужени боравак је место где деца радо проводе време у игри, дружењу и учењу. Дружење се наставља и у 2018. години. Срећно!

ШКОЛА ПРИМЕЊЕНИХ УМЕТНОСТИ ИЗ ШАПЦА

У уторак, 26. децембра 2018. године, у Првој основној школи је одржана презентација Школе примењених уметности из Шапца. Презентацији је присуствовало десет ученика осмог разреда наше школе.


http://www.spu.edu.rs/skola_profil.php

„Срећна Нова Година“

У среду, 27. 12. 2017. године, у Свечаној сали Школе, ученици II1 одржали су приредбу за родитеље под називом „Срећна Нова Година“.

„Нова Година се спрема, а поклона нема“

Ученици  II3, 29. 12. 2017. учешћем на новогодишњем конкурсу “Еуропрома“ добили су поклон пакет за разред и улазнице за позоришну представу „Нова Година се спрема, а поклона нема“. Уживали су ученици у веселој атмосфери сладећи се слаткишима из поклон пакета.

„Потрага за Деда Мразом“

Последњег петка у старој години, изведена је по четврти пут представа „Потрага за Деда Мразом“, ученика IV2 одељења. Одиграли су је у свечаној сали Школе, пред родитељима ученика. Млади глумци, рекло би се без имало треме, са добро увежбаним улогама, представили су своју причу модерне тематике о данашњој захтевној деци, али и презаузетим родитељима, који све мање времена проводе са својом децом. Срећан крај нам ипак даје наду да постоји решење за овај, већ опште присутан, друштвени проблем. Велике честитке за ученике, који су у скоро целом саставу одушевили родитеље, али и остале другаре у Школи, пред којима су приказали своје умеће и таленте. У складу са представом, желимо вам срећну Нову годину и још пуно знања, представа и љубави у наредној години.

Новогодишња приредба

У четвртак 28. 12. 2017. године у свечаној сали Школе одељење II2 са учитељицом Марином Ковачевић одржало је новогодишњу приредбу за родитеље, бате, секе, баке, деке и пријатеље. Уз веселе песме, рецитације и драмске текстове пожелели смо свима срећну Нову 2018. годину.

„Чаролија кићења јелке“

Ученици  II2  27. 12. 2017. одиграли су новогодишњу представу за родитеље под називом „Чаролија кићења јелке“.Уживали су родитељи, браћа, сестре, баке, деке, и остале драге особе у ведрој и занимљивој причи која нас својом чаролијом увела у новогодишње празнике. На дугим и срдачним аплаузима се захваљујемо.