"Пешак" у Другој

 Још једна посета ОШ „Владика Николај Велимировић“ је успешно окончана презентацијом „Пешак у саобраћају“ за ученике другог разреда.

 

 

Први пут у "Првој"

У понедељак, 28. 3. 2016. пројекат "Безбедно у саобраћају" представљен је и ученицима Прве основне школе. Николета, Милош и Бане дружили су се са ученицима првог и петог разреда.

"Безбедно у саобраћају" у ОШ “Владика Николај Велимировић“

Након зимског распуста, настављен је Пројекат „Безбедно у саобраћају“. Овај пут, 25. 2. 2016. Николета, Катарина, Бане и Милош посетили су ОШ “Владика Николај Велимировић“. Презентације „Пешак у саобраћају“ и „Бицикл у саобраћају“ приказане су ученицима трећег и петог разреда.

 

Прелепо дружење у Ваљевској Каменици

Пројекат „Безбедно у саобраћају“ је, у ОШ „Милован Глишић“ из Ваљевске Каменице, 18. 12. 2015. презентовао своју 31. радионицу у овој календарској години. Љубазна директорка школе, наставници и ученици су били више него добри домаћини. Након завршених презентација за млађе и старије разреде, дружење је настављено уз сокиће, сендвиче и „неочекиване“ партије стоног тениса. Наравно, освежена су и нека стара пријатељства. Једном речју – прелепо.

Каћа, Николета, Милош и Бане су, и овај пут, оправдали поверење и могу да се одморе до почетка другог полугодишта, када их чека наставак „безбедног путовања кроз ваљевске школе“.

 

"Безбедно у саобраћају" четврти пут у "Седмој"

Четврти, и последњи, пут у овој години, 17. 12. 2015.  пројекат "Безбедно у саобраћају" презентован је петом, четвртом и трећем разреду ОШ "Десанка Максимовић". Надамо се наставку сарадње у наредном периоду.

Пројекат у VII школи

ОШ "Десанка Максимовић" је, 16. 12. 2015. угостила наше ученике Николету, Каћу, Банета и Милоша. Шести, трећи и други разред је, са великим интересовањем, испратио презентације.

Дружење са петацима VI школе

У понедељак, 14. 12. 2015. опростили смо се, за ову годину, од ОШ „Милован Глишић“ презентацијом „Бицикл у саобраћају“, дружењем са петим разредом. Презентација је, као и до сада, била веома успешна.

 

„Бициклисти у саобраћају“ за петаке у ОШ "Сестре Илић"

У уторак, 15. 12. 2015., у ОШ „Сестре Илић“, одржана је радионица „Бициклисти у саобраћају“ за ученике петог разреда.