Екскурзија шестог разреда - 2014.

Ученици шестог разреда су у суботу,7. 6. 2014. године били на екскурзији у Врњачкој Бањи. Обишли су Таково, Горњи Милановац, манастир Жичу и већи део времена уживали у лепотама бањских паркова.

 

Екскурзија четвртог разреда 2014.

Ученици четвртог разреда, на својој екскурзији, 6. 6. 2014. посетили су парк у Аранђеловцу, Орашац, Опленац и Тополу.
Упознали су се са културно- историјским значајем Аранђеловца, Орашца, лепотом Опленца иисторијским богатством Тополе. Провели су слободно време у предивном окружењу посећених места.

Шетња и игра у природи послужили су за упознавање биљног и животињског света, а посете овим местима, проширивању знања историјског дела природе и друштва .

 

Екскурзија другог разреда - 2014.

Ученици II разреда су били на једнодневној екскурзији. Релација екскурзије је: Ваљево – Авала – Сурчин – Калемегдан – Ваљево. На екскурзију је ишло 53 ученика и три учитељице. Предвиђени план и програм је у потпуности реализован.

Ученици су уживали у сваком тренутку и на сваком месту су научили нешто ново.

 

Екскурзија првог разреда - 2014.

Ученици првогразреда, на својој првој екскурзији, 5. 6. 2014. посетили су манастир Каону и спомен комплекс у Бранковини.

Упознали су се са историјатом манастира Каона и провели слободно време у предивном окружењу. Шетња и игра у природи послужили су за упознавање биљног и животињског света, као и различитих облика рељефа.

У Бранковини су посетили спомен – кућу, школу и гроб Десанке Максимовић, као и цркву и оквиру комплекса.

Малишани су провели предивне тренутке у природи, учећи о славним личностима нашег краја.

 

 

Екскурзија трећег разреда 2014.

Ученици трећег разреда 4. 5. 2014. били су на екскурзији. Дестинације које су посетили су град Шабац, Текериш, Троноша и Тршић. Лепо време, занимљива места, добро друштво и удобна вожња улепшали су овај дан.

 

Другаци на екскурзији

Ученици другог разреда су били на једнодневној екскурзији у четвртак, 5. 6.2013. у Београду. Посетили су Музеј Ваздухопловства, Зоолошки врт, Цркву Свете Петке и шетали Калемегданом.Задовољни су се вратили са екскурзије.

Прваци на екскурзији

У понедељак 3. 6. 2013. године ученици првог разреда са својим учитељицама и педагошким асистентом реализовали су екскурзију на релацији: Ваљево - Мионица (споменик Живојина Мишића) - Струганик (спомен дом Живојина Мишића) - Рајац (шетња) - Бања Врујци (обилазак) – Ваљево, преко ТА „Војаџер“ Ваљево.

Ученици су уз шетњу, игру и забаву уживали у природним лепотама.

Екскурзија петог разреда

У недељу, 2. 6. 2013. године ученици петог разреда су били на екскурзији од осам до двадесет часова. Обишли су: Косјерић, Сечу реку, Ужице и Златибор. Ученици су пажљиво испратили предвиђени програм и лепо су се забавили.