Онлајн недеља

Драги партнери,

Хвала што се својим учешћем у Онлајн недељи 2013 придружујете кампањи ширења писмености у области информационо-комуникационих технологија у Србији која се широм Европе обележава од 18. до 24. марта.

У прилогу Вам шаљемо ресурсе који вам могу користити током кампање:

  1. Информације и упутство за постављање онлајн Бројача на веб сајт
  2. Информације о тесту е-Виртуоз и упутство за постављање банера за овај тест на ваш веб сајт
  3. Постер кампање на који можете додати лого ваше институције/организације и активности које организујете и тако га одштампати

На нашем сајту је отворена страна са партнерима кампање (http://www.ian.org.rs/onlajnnedelja/partnerikampanje.htm), а ускоро ће бити отворена и страна са Утисцима из кампање, те вас молимо да нам шаљете своје утиске, фотографије и видео записе. Овим се квалификујете и за такмичење за најбоље фото приче и видео записе.

За све који ће у току Онлајн недеље  организовати активности за децу основношколског узраста предлажемо  као добар извор материјала за час посвећен безбедности деце на Интернету (савети за децу и родителје, видео материјале, листе безбедних веб сајтова за децу) веб сајт www.pametanklik.rs

Учите, подучавајте, фотографишите, снимајте, такмичите се и забавите у Онлајн недељи, будите промотери дигиталне писмености!

Срећно!

Онлајн тим

Међународна мрежа помоћи - International Aid Network

Адмирала Гепрата 10,

11000 Београд, Србија

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

+381 11 7617 197

+381 11 7617 205

www.ian.org.rs