"Нек' свуд љубав сја"

У Свечаној сали Школе, 14. 2. 2018. одржана је радионица "Нек' свуд љубав сја" за  предшколце. Радионицу су реализовале учитељице трећег разреда: Слободанка Ашковић, Милена Миловановић и Драгана Кузмановић.

„Јануарска забава“

У среду,  10.1.2018. одржана је радионица за предшколце. „Јануарска забава“ је провела учеснике кроз веселе, спортске и занимљиве активности. Реализатори радионице су Виолета Кењић, Марина Ковачевић и Новка Мосуровић Андрић.

Песмом до енглеског

Предшколци града Ваљева 13.12.2017. године ће памтити као право задовољство учења боја,бројева и животиња кроз песму и занимљиве слике и игре на енглеском.Радионицу су реализовали Јасмина Радановић, Наташа Андрић-Несторовић, професори енглеског језика и Новка Мосуровић Андрић, профсор разредне наставе.

"Другарство"

У среду, 25.10. 2017. одржана друга радионица за предшколце "Другарство". Радионицу реализовале учитељице трећег разреда: Слободанка Ашковић, Милена Миловановић и Драгана Кузмановић.

„Покренимо нашу децу - Вежбај, играј, шетај - здраво одрастај.“

У среду 18. 10. 2017. године одржана је прва радионица за предшколце под називом „Покренимо нашу децу - Вежбај, играј, шетај - здраво одрастај.“ У овиру радионице одржане су три активности и то: Причам ти причу, Здрава стопалца и Музичка гимнастика. Након упознавања, предшколци су уживали у веселим и занимљивим играма.

Погледајте видео:

https://www.youtube.com/watch?v=UgjHJy776oo

Дете у свету музике

Двадесет пета радионица за предшколце одржана је 19. 4. 2017. године. Тема радионице била је ''Дете у свету музике'', а деца су свирала на ритмичким удараљкама и изводилa покрете уз певање.  Радионицу су припремиле и реализовале професор музичке културе Биљана Тодоровић и васпитачица Споменка Ђуровић. Присуствовало је 28 предшколаца.

„Ближи нам се Васкрс“

Двадесет трећа радионица одржана је 5.4.2017. са почетком у 18 часова.Тема радионице је Ближи нам се Васкрс. Радионицу реализовали: Јован Новитовић вероучитељ, Марија Јанковић уцитељица, Биљана Сеничић уцитељица и Данијела Јанковић педагошки асистент.

„Музика је свуда око нас“

Одржана је двадесет прва раионица за предшколце  22. 3. 2017. године  под насловом „Музика је свуда око нас“. Реализатори су Биљана Тодоровић, професор музичке културе, Споменка Ђуровић, васпитач, Биљана Сеничић и Новка Мосуровић-Андрић,  професори разредне наставе.