Литерарни конкурс „Ја бирам ДОМАЋЕ!“

И ове године, компанија „Еуропром“ је, негујући добро познату традицију промовисања домаћих производа, расписала литерарни конкурс „Ја бирам ДОМАЋЕ“. Право учешћа на конкурсу имали су ученици основних школа из Ваљева, Лајковца, Мионице, Осечине и Косјерића.

            Од 102 пристигла рада из укупно 19 школа, одабрано је 20 најкреативнијих радова које је компанија „Еуропором“ наградила захвалницом и поклон-ваучерима у вредности од 1000 динара. На листи најкреативниијих радова нашла су се и радови четири ученика Основне школе „Нада Пурић“ – Наташе Бошковић I1, Јована Рајовића II1, Луке Милошевића II1 и Вишње Ђурђевић II3.

            Знајући да је сваки рад резултат искреног труда, креативности и воље једног младог бића, компанија „Еуропром“ је одлучила да обрадује све учеснике конкурса. Због тога су и сви остали дечји радови награђени захвалницама и поклон-ваучерима у вредност од 500 динара, које ће ученици утрошити у продајним објектима „Еуропрома“, бирајући омиљене производе.

            Аутори најкреативнијих радова били су позвани да у суботу, 31. марта 2018. године, на Сајму привреде западне Србије (SPREG) у Омни центру, приме своје награде и проведу време у забавном дружењу, орагнизованом у њихову част.